Världen är full av idioter

Nu har jag tänkt vara lite bitter över två saker som stört mig senaste tiden.

1. Blondinbellas uttal om feminism för några dagar sedan, det har ni alla säkert läst så jag går inte in på vad hon har sagt. Jag tycker det är vidrigt hur en sådan framgångsrik och till synes intelligent människa inte vet vad ordet feminism betyder och kommer med ett fruktansvärt idiotiskt uttalande i frågan. Det är skrämmande och jag kan tillägga att jag aldrig kommer titta in på hennes blogg igen.

Alla som säger "jag är inte feminist" är MOT jämställdhet mellan könen. Det handlar ju inte ens bara om kvinnors rättigheter, vilket många trångsynta verkar tro, utan det handlar om att leva i ett samhälle där INGEN diskrimineras. Det finns många så kallade "antifeminister" som menar att feminister hatar män och att kvinnor bara borde ta för sig mer i dagens samhälle. Ja, vad ska man säga... "Antifeminister" borde ta reda på vad ordet feminism innebär och de som efter det fortfarande inte släppt sina anti-tankar har jag ingenting mer att säga.

Nu skenade jag iväg lite här men jag blir bara så stört förbannad. Jag får eksem av människor som inte vet vad de pratar om och även av folk som gillar ett samhälle fullt av diskriminering. USCH.

2. Kan hela världen sluta lägga upp/gilla/kommentera videoklipp på facebook där folk halsar en öl? Det är för det första en sjukt dum grej att sprida över hela internet och det tar dessutom upp hela nyhetsflödet på min facebook. Allvarligt, har folk inget liv? Väx upp, säger jag till de som deltar, och en stor eloge till de som blivit nominerade men vägrat delta i skiten!

Ibland måste man få vara lite bitter och inte bara låtsas som att livet är fullt av rosa moln och fluffiga enhörningar. Tack för mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0