173 dagar kvar

Nu är boendet för vår resa till Toscana i augusti bokat! Vi kommer böja med att bo hos min kusin i Florens 2-7/8. Hon och hennes sambo bor i en 3a i centrala Florens och vi kommer även få låna deras mini cooper för att ta oss runt till diverse sevärdheter. Jag har redan kollat upp en hel del saker vi ska se i Florens, och det blir allt från fina parker till att klättra upp för 500 trappsteg för att få en härlig utsikt över staden. Vi kommer förmodligen även köra en bit utanför staden för att se Toscanas fantastiska landskap. Sen så har nog min kusin en hel del tips om vad man ska se, var man ska äta etc. Det kommer bli kanon!!

Sedan drar vi vidare till Pisa och stannar där 7-12/8. Där har vi bokat fem nätter på ett 5 stjärnigt och nybyggt lyxhotell. I Pisa kommer vi självklart besöka det lutande tornet, men större delen av tiden blir nog till att sola och bada i poolen och bara ta det så lugnt som möjligt.

Det känns riktigt kul att göra en resa där upptäcka nya platser blandas med att slappa vid en pool. Jag har länge drömt om att åka till Toscanas fina landskap så detta blir verkligen en drömresa! Någon gång ska jag även ta mig till Rom, men ska jag räkna upp alla platser jag vill besöka runt om i världen så kommer jag inte hinna publicera detta inlägg innan jag går i graven. Så vi lämnar det vid Toscana för tillfället :-)


Abitalia Tower Plaza, Pisa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0